Много бурна дискусия се развихри около последните снимки на Елизабет Хърли, на които тя е доста разсъблечена. Макар повечето фенове да изказват възхищението си от тялото на 55-годишната жена, голяма част от хората останаха възмутени, след като стана ясно, че снимките са направени от сина ѝ:

Един от тези, които публично се възмутиха от снимките на Елизабет, беше водещият на предаването „Добро утро, Британия“ Пиърс Морган, който каза в ефир:

Снимка: Getty Images

Да, изглеждаш зашеметяващо, но какви ги вършиш, Лиз? Завалява малко сняг и веднага си показваш прелестите. И кой е направил снимките? Казваш, че е 19-годишният ти син? Това е смущаващо.

В коментарите към снимката хората за раздвоени. Някои не виждат нищо лошо в това, че Деймиън, който през април ще навърши 19 години, е направил снимките и е видял майка си разсъблечена. Хърли, която е модел от 29-годишна, не се срамува да показва тялото си и има не малко известни фотографии, на които е дори по-разсъблечена.

Други обаче осъждат поведението ѝ като непристойно. Една потребителка на Инстаграм в коментарите е отбелязала, че ако нейният син я види по подобен начин, ще бъде много засрамена.

Елизабет е най-известна с ролята си в комедията „Остин Пауърс“, както и с участието си в „Шеметна сделка“, в който си партнира с Брендън Фрейзър. През последните години тя се снима в успешния сериал „Кралски особи“, който приключи през 2018 г.