Звездата от сериала "Татковци" и участник в последния сезон на "СървайвърФилип Буков сподели, че е претърпял инцидент, като се е "разминал" само със счупен пръст и нос.
"Всяка година по същото време. Миналия август с глезен, а този път се разминах със счупен пръст и нос. Догодина повече", написа в шеговит стил актьорът във Фейсбук профила си, където сподели снимки от УМБАЛ Бургас.
"Заведох дамата на море, тя настина, а аз се потроших с кайтсърфа! Това е мъжка организация. Важна информация! Представления мога да си играя, не се притеснявайте!", не пропусна да се пошегува той със ситуацията.
Припомняме, че Филип Буков си тръгна от "Сървайвър" в Доминикана по препоръка на лекарския екип, след като беше приет по спешност в болница, а специалистите му откриха сърдечен проблем. Актьорът колабира от изтощение по време на снимките на екстремното риалити по bTV.

„В предаването разбрах, че най-важно е да си човек, да можеш да отстъпиш хляба си на ближния и да подкрепиш слабите. Играйте така, че да бъдете пример за приятелите си и за децата си“, каза на раздяла Филип, който се отличи със спортсменско поведение и позитивна нагласа.

Пожелаваме бързо възстановяване на Филип Буков!