"Скоро излитам за любимата България!" - сподели актьорът Филип Буков, който напусна "Сървайвър" по лекарска препоръка. 

Актьорът е бил изписан от болничното заведение, след като беше оставен под лекарско наблюдение. Той си тръгна от изпитанието в Доминикана по препоръка на лекарския екип, след като беше приет по спешност в болница. По-късно специалистите му откриха сърдечен проблем.

Снимка: https://www.facebook.com/philipbukov

„В предаването разбрах, че най-важно е да си човек, да можеш да отстъпиш хляба си на ближния и да подкрепиш слабите. Играйте така, че да бъдете пример за приятелите си и за децата си“, сподели на раздяла Филип, който се отличи със спортсменско поведение и позитивна нагласа, а племето му го изпрати със сълзи на очи.

В България го очакват домашно изпечени погачи и сладкиши.

Приятели на семейството са се погрижили Филип да бъде посрещнат подобаващо и с вкусна храна, която му липсваше в "Сървайвър". 

Влизайки във формата, Филип демонстрира отлична физическа форма. 

Снимка: bTV Media Group

"Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично"

Искрен пред себе си и своите фенове, участникът сподели, че дори си е поплакал от яд през нощта, защото е очаквал да се върне в играта.

"Тръгвам за милата ни родина и имам много да разказвам. Много благодаря за невероятна възможност, незабравимото преживяване и положените грижи предвид състоянието ми. Вярвам, че най-доброто предстои!"