Участниците в последния сезон на Survivor Филип Буков и Стефани Разсолков посрещнаха Джулай морнинг в бар EXE BEACH на плаж Каваци до Созопол.

„На острова не оцеляхме, но на партито успяхме!“ – пошегува се 29-годишният актьор. Той си тръгна от изпитанието в Доминикана още в началото на март по препоръка на лекарския екип, след като беше приет по спешност в болница, а специалистите му откриха сърдечен проблем.

„В предаването разбрах, че най-важно е да си човек, да можеш да отстъпиш хляба си на ближния и да подкрепиш слабите. Играйте така, че да бъдете пример за приятелите си и за децата си“, каза на раздяла Филип, който се отличи със спортсменско поведение и позитивна нагласа, а племето му го изпрати със сълзи на очи.

Инфлуенсърката и еротичен модел Стефани Разсолков напусна Survivor още в началото на сезона.

„Мотивите ми за напускането бяха, че получих инфекция на крака, която много трудно щеше да бъде излекувана в условията, които имахме там, затова предпочетох да се прибера вкъщи. Все пак здравето е на първо място“, поясни тогава Стефани.

От 29 юни до 2 юли в EXE BEACH се проведе EXE BEACH FESTIVAL. В него участваха суперзвездата INNA, FIDELES, SASHA CARASSI и АМЕМЕ.

По-рано през юни Филип Буков бе в района на Лозенец. Снимки можете да видите тук: