10 известни лица от света на актьорството, спорта, кулинарията и други ще предизвикат себе си и своята воля в Survivor.

Survivor ще е такъв, какъвто не си го виждал досега! Започва от февруари по bTV. 

ВСИЧКО ИНТЕРЕСНО ЗА УЧАСТНИЦИТЕ

БЛАГОЙ ГЕОРГИЕВ

Футболистът Благой Георгиев влиза в новия сезон на Survivor. 
Бившият футболен национал скоро навърши 41 и отпразнува това в руски ресторант. През последните осем сезона от кариерата си той игра в руските отбори Терек, Амкар, Рубин и Оренбург.

В края на юни той се ожени за своята приятелка Полина Спасова, която изрази любовта си, като преди време татуира на ръката си две сърца и неговото име. Сватбата им бе доста грандиозно събитие, в хотел в родния за Полина - Велинград.

Футболистът има четири деца от три различни майки. 

Какво сподели той за любовта и семейството си в предаването "Търси се" - вижте във видеото. 

БОЖАНА КАЦАРОВА

Божана Кацарова е победител в третото издание на кулинарното шоу MasterChef. След супер напрегнат финал, в който се състезава с Димитър Димитров, Божана спечели 100 000 лв. и титлата МasterChef за 2017 година.

"Без музика хубава храна не става, дори да е боб!" - сподели тя тогава за Ladyzone.  

Снимка: Личен архив

Божана издаде книга с авторски рецепти и истории. Една от най-забавните истории е от Япония, където се запознава с шефа на най-големия рибен пазар там. Самата Божана също знае японски. Божана успешно развива т.нар. supper clubbing – място, в което готви вечеря за 10-15 души, които не се познават и всеки разказва любопитни истории.

Любими са ти френските десерти. Ако ти самата беше френски десерт, би била класически лимонов тарт – много кисел и много хрупкав. "Който не искаш да спираш да ядеш парче по парче" - допълва кулинарката.

 

ТАТЯНА 

Попфолк певицата е завършила народно пеене в Широка лъка. Пее народни песни от дете, а от поп фолка, става част, след като бившата й свекърва я праща на конкурс. 

Има издадени два албума и над 20-годишна кариера. 

Спортува много и води здравословен начин на живот. Има свой бранд за чайове.  

СТЕФАН ПОПОВ - ЧЕФО

Актьор, но и един от най-известните български ютюбъри.  

Първата си роля печели, когато е в I курс. Явява се на кастинг и след четири кръга получава главна роля в българската драма „Българска рапсодия“ (реж. Иван Ничев). Лентата е избрана да представи България на 87-ите награди на филмовата академия на САЩ „Оскар“, в категория „Най-добър чуждоезичен филм“ на 2014 г.

ГЕОРГИ ВАЛЕНТИНОВ

Той е един от най-успешните ММА бойци. След серия от 12 победи в продължение на 4 години, през 2017 г. губи от Исмаил Наурдиев. 

Води спортна специалност по ММА в НСА, като подготвя студентите практически.  

Религиозен е и в миналото всяка неделя е ходел на църква с родителите си. По-дълбоко в християнството навлиза Станислав недков-Стъки, половинката в живота на Юлияна Дончева.  

СНЕЖАНА МАКАВЕЕВА

В първото й съвместно театрално участие с Калин Врачански двамата се събличат голи. Случва се в авторския спектакъл на Лилия Абаджиева "Игра на дама", създаден по романа на Картасар и върху текстове от "Дневникът на прелъстителя", писмата на Кафка, строфи от любовната поезия на Гоблер, Елиат и Чехов.  

 В сериала "Мен не ме мислете" тя играе ролята на отраканата адвокатка Маги Габровска.  

ФИЛИП БУКОВ 

Актьор, спортист, по-голям брат, любител на силните усещания, участник в Survivor - това и още много други неща е Филип Буков. Около него се разпространиха много слухове, че ще бъде вторият Ерген, но той се включва в друго риалити.

Последното, с което се предизвика, беше скок с парашут. Направи го със счупен крак. 

"Любовта трае около 1 година, след това идва спокойствието, а после скуката" - това ни сподели актьорът миналата година и подчерта, че няма да празнува Свети Валентин.  

Завижда ли Христо Пъдев на мускулите на Филип Буков и за това, че е ерген - гледайте във видеото. 

Снимка: instagram.com/bukovphilip

 

ИВАН БУЛКИН 

Иван Булкин спечели титлата "Super Model Universe 2020". Пловдивчанинът е и републикански шампион по лека атлетика. 

Снимка: Личен архив

Учил е в Пловдивски университет "Паисий Хилендарски", специалност "Спорт и възстановяване". През 2019 г. пък печели титлата "Мистър Пловдив", а през 2016 г. взе приза „Мистър БГ атлетика“. Той е първият българин, спечелим "Super Model Univers"

Подводните спортове го влекат и се е гмуркал на 10 метра без кислородна бутилка. Завършил е и дайвинг курс. 

Пие алкохол само 2 или 3 пъти в годината. Киноман е и може да гледа филми по цял ден. За 2021 г. дори си поставя за цел да изгледа повече от 365 филма. Записва си заглавията им в екселски файл. 

МАРГО КУПЪР 

Тя е българка с руски корени. Печели титлата "Мис България Свят" 2019.

Висока е 173 см и има идеялните мерки 87-58-88. 

Обожава да пътува и е била в над 50 страни.  

Истинското й име е Маргарита Коприянова. Живее и работи в Индия. 

СТЕФАНИ РАЗСОЛКОВ

Тя има множество татуировки по тялото си, които веднага правят впечатление. Има татуировка дори от вътрешната страна на долната си устна.  

Тattstoner е псевдонимът, който използва в социалните мрежи.