Актрисата от „Зубрачките“ Били Лорд сподели непоказвани досега снимки на детето и от бременността си. Поводът за това е първият рожден ден на малкия Кингстън.

Кингстън е син на Лорд и съпруга ѝ Остин Райдъл.

Миналия септември Били Лорд изненада почитателите си, след като съобщи, че е станала майка. Тя успя да запази бременността си в тайна до раждането на момченцето. Единствените, които са знаели за бремеността ѝ са били членовете на семейството ѝ.

„Исках да е нещо, което споделям само с хората, които обичам най-много“, обясни тя. „Това беше нещо много специално и направи бременността ми чудесна и магическа. Не очаквах да е така.“

Освен с ролите си в „Зубрачки“ и „Кралици на ужаса“, Били Лорд е известна с това, че идва от семейство на велики актриси. Нейната майка е незабравимата Кари Фишър, която изпълни ролята на принцеса Лея в хитовата научнофантастична сага на Джордж Лукас „Междузвездни войни“. Баба ѝ пък е холивудската легенда Деби Рейнолдс, която е звезда от „Аз пея под дъжда“.

3 поколения актриси - Кари Фишър, Деби Рейнолдс и Били Лорд
Снимка: Getty Images

През 2016 г. Били Лорд загуби майка си и баба си почти едновременно. Кари Фишър почина на 27 декември на 60-годишна възраст, а ден по-късно си отиде и Деби Рейнолдс на 84.