Топли и парещи! Не, не са софийските варени гевреци, които и зиме, и лете поддържат високи температури в хартиените си чувалчета. Това са поредните резултати от анкетите ни. 

Забелязвали ли сте напоследък (на пръв поглед) безпричинно усмихнати хора по улиците? Ако да – това със сигурност са част от онези 56,46% от гласувалите в анкетата „Какво успява да ви усмихне след тежък и натоварен ден?”, които отговарят, че това е целувка или мил жест от любимия. 24,12% пък забравят за тежкия работен ден само след една неподправена и искрена усмивка от децата им. Това определено е нещо пленително, на което малко жени биха устояли. 4.93% са чревоугодниците, на чиито лица се изписват доволни гримаси, след като подушат вкусно ястие. Ако го е приготвил любимия – би било чудесно. Въпреки че ние много обичаме и мамините, и бабините манджи.

Нали знаете, че няма ненаказано добро. След като любимия ни усмихне с целувка, ние го „наказваме” с вечеря, а в продължението включваме ново еротично бельо. Тази изненада са спретнали на любимия си 35,27 % от вас. Тези, които са нетърпеливи да чакат до вечеря, поднасят романтична закуска – 16,36%. Бързо си признайте колко от вас се възползваха от нашето предложение за любовни палачинки?

Преди да се пъхнем в еротичното бельо, премахваме всяко излишно окосмяване, завещано ни от пра-пра-пра… бабите маймуни. 38,94% от гласувалите в анкетата „Кои части от тялото си обезкосмявате” отговарят, че това са краката, триъгълникът, ръцете и горната устна. 25,59% са безкомпромисни и педантично отстраняват всеки косъм от тялото си.

Тези проценти може би щяха да са 100%, ако разполагахме с личен козметик например. Звездите от модните подиуми и екрани със сигурност имат такива. Въпреки че, ако можем да си поискаме нещо от техния живот, това биха били скъпите им коли, апартаментите и вилите (47,84%). Козметикът да чака на опашката. За дизайнерските дрехи на известните мечтаят 18,97%. Когато дойде време за сбъдване на тези желания, ние си запазваме обувките на Сара Джесика Паркър. Моля, не ни пререждайте.

Ние обещаваме да не ви настъпваме с високите им токчета, докато тренирате салса, меренге, ча-ча-ча или бачата. Все пак за тези спортове мечтаят 36,82% от вас, няма как да не стане навалица на дансинга. 32,59% пък с удоволствие биха се записали на народни танци, 15,97% на - хип-хоп, брейк и попинг.

А сега с танцова стъпка се отправете към новите ни анкети:
Суеверни ли сте?
Домашни маски ли купени от магазина?
Каарате ли ски?
Трябва ли Карла Бруни да крие бебето си?
Първото нещо, което правите, когато скъсате с гадже, е?