Трудно е на Хриси Парова да избере Топ 5 от снимките си в своя инстаграм профил. Причината може би е, че на всички е супер атрактивна; споделя упражнения, които са полезни за последователите й и публикува кадри, които мотивират. Тя самата обаче няма да представи снимките си по този начин. Но ще разкаже други любопитни истории. 

Ето кои снимки избра да ни представи Хриси Парова в рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм".

Снимка: Евгений Милов

Пръсти с елегантен червен маникюр се плъзват по дисплея на телефона, за да видим... 

"Тук съм с червен костюм. Обичам този стил. Последните месеци доста промених стила си и започнах да ходя само с костюми - много съм аз, много е моят вайб."

Не пропускайте тези кадри - вижте ги във видеото. 

Хриси много често публикува снимки от спортната зала, където прави както личните си тренировки, така и тези на жените, избрали я за персонален треньор. Затова просто затваря очи, а пръстът й попада на кадър, направен в огледалото. 

"Абсолютна класика. Снимка в огледалото - пози, чупки... Няма какво да се крием!"

Преди време Хриси променила цвета на платиненорусата си коса, с която сме свикнали да я виждаме. Но издържала едва 3 дни. Вижте как се е променила - във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Как е изглеждала Хриси на плажа, снимки на клиентките й преди и след като са работили с нея и коя румънка нарича "мое гуру" - гледайте във видеото. 

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.