"Имам страхотни приятели! Направиха ми бразилско бикини парти, когато си счупих крака. Стриптийзьор ми викаха на рождения ден. Имах МЕТ Гала парти, когато ми махаха конците. Ще ми правят и прощъпулник скоро..."

Тя е Божана Кацарова - победител в MasterChef и една от най-колоритните участнички в Survivor. Божана е истинска фурия в кухнята, и не само. И с това, сигурни сме, биха се съгласили всичките й добри приятели. Не добрите няма да ги питаме, защото не ни интересуват. 

И макар че обича всичките си снимки в Инстаграм, днес, във видео рубриката "Твоите 5 в Инстаграм", я предизвикваме да ни покаже само любимите си 5. 

Снимка: Евгений Милов

На първо място е снимката й по бански със счупен и гипсиран крак. Само един победител в MasterChef може да изглежда толкова апетитно в това състояние. Страхотна снимка, Божана! След инцидента се сдобива с 16 пирона в левия крак. 

Но тя не спира до тук с любимите си снимки.

"О, това съм аз на 4 години - любимата ми детска снимка. Мислела съм си да я направя визитна картичка един ден на моя ресторант. Така си представям цялата есенция към живота!"

Как е изглеждала Божана на 4 може да видите във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

"Защото всичко в този живот трябва да се прави със стил и с класа!" - е една от нейните максими в живота. Докато учи приятел как се слагат пари в прашките на танцьорка. Провокирахме ли интереса ви?

Кой сготви индонезийско пиле с ориз на Божана? Какъв е бил охолният й живот преди да участва в Survivor, който иска да покаже на внука си?

Всичко това - във видеото.