Победителката от "Ергенът" е специален гост в рубриката ни "Твоите 5 в Инстаграм". Запечатваме снимки, за да пазим спомени, но понякога животът има други планове. Така се случва и този път. Ден преди да разкажем кои са любимите кадри на чаровната Валерия, Инстаграм профилът й е изтрит от мрежата. 

"Надявам се да го възстановят!" - споделя ни тя. И докато чакаме това да се случи, само Ladyzone разполага със запазени снимки, при това любимите й 5. 

Снимка: Евгений Милов

"Първият ми любим пост е клипче за рождения ден на моята прабаба, която почина. Бях на училище и бях приготвила торта за нея, която занесох с влака. Тогава тя беше на 84."

Прабабата на Валерия толкова се развълнувала от милата изненада, че забравила да духне свещите. Клипчето вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Когато говорим за любими снимки пък, такава е първата й от професионална фотосесия в Япония. 

"Тогава всъщност разбрах какво означава да бъдеш модел."

Валерия ни показва и снимка, която има любопитна история с непознат японец и йероглифи. Колко точно чувство за хумор има съдбата, когато среща хората - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Разбира се, няма как да пропуснем и изключително голямата й любов към животните. Валерия направи DMS кампания, в която желаещи да помогнат на приюта и животните, за които тя и нейни приятели се грижат, могат лесно да се включат. 

Защо и кучето й има Инстаграм и как Валерия си обяснява любовта - вижте във видеото. 

Снимка: Евгений Милов

Още епизоди от видео поредицата "Твоите 5 в Инстаграм" гледайте тук

Интересно видео съдържание ви очаква и на LADYZONE TV.