Алек Болдуин е звезда от хитовия сериал „Рокфелер плаза 30“ и десетки филми. Има 3 награди „Златен глобус“, 3 награди „Еми“ и дори номинация за „Оскар“, но по всичко изглежда, че с кариерата му може да е свършено. Това сподели самият той в първото си интервю след трагедията, която отне живота на операторката Галина Хътчинс.

Докато разговаряше с водещия Джордж Стефанополис, Алек Болдуин подчерта, че актьорската му кариера не е приоритет в живота му в момента.

Снимка: Getty Images

„Семейството ми е всичко, което имам“, каза актьорът. „Кълна се в бога, не ми пука за кариерата ми в момента“.

Това накара водещият да попита дали Болдуин чувства, че това може да е краят на актьорската му кариера, продължаваща вече почти 40 години.

Снимка: Getty Images

„Много е възможно да е краят“, отговори той и сподели, че обмисля дали да продължи с останалите проекти, които има. „Запитах се дали изобщо искам да работя още след това. Заслужава ли си?“

В момента тече разследване за трагичния инцидент, при който Алек Болдуин простреля смъртоносно операторка по време на снимките на новия си филм. Родената в Украйна Галина Хътчинс загина, след като се оказа, че в оръжието на Болдуин има истински патрон.

Снимка: Getty Images

Болдуин не е сигурен дали ще продължи да се снима, но дори да продължи, времето на филмите с негово участие, в които има оръжия, вече е минало.

„Не мога да си представя да участвам отново във филм, в който има оръжия. Просто не мога.“