Джоузи – синът на отишлата си без време актриса Ная Ривера, завърши учебната година и изпълни с гордост баща си, който публикува в Инстаграм снимки от тържеството. На кадрите виждаме момчето, което на 5 години и половина, с тога и шапка като при завършване на университет.

„Големи мечти! Горд татко“ – написа 37-годишният Райън Дорси към видеото, което е споделил като Story.

Снимка: Instagram/dorseyryan

През юли 2020 г. 33-годишната Ная Ривера наема лодка в езерото Пиру, Южна Калифорния, за да се разходят със сина си. Няколко часа по-късно спасителни екипи откриват лодката, в която малкият Джоузи спи сам, облечен със спасителна жилетка.

Тялото на актрисата бе намерено на 13 юли, пет дни след изчезването й. Според разследващите, най-вероятно двамата са паднали във водата и Ная е успяла със сетни сили да върне детето в лодката, след което се е удавила.

Преди няколко дни бащата на Ная призна в интервю, че детето често пита за майка си. 64-годишният Джордж благодари на Дорси и на сестрата на Ная, че помагат за отглеждането на момчето.

Ная Ривера и Райън Дорси започват да се срещат през 2010 г. През юли 2014 г. те изненадват всички със сватбата си в Мексико – само три месеца, след като актрисата е развалила годежа си с рапъра Биг Шон. През лятото на 2018 г. Ная и Райън се развеждат.

„Толкова е сюрреалистично, колкото е реално, че те няма… 34… Сякаш те чух да казваш „Ех, вече съм стара!“. Почивай в мир, старо момиче…“ – написа актьорът през януари т.г., когато Ная щеше да навърши 34 години.