Турската актриса Сонгюл Йоден очаква първото си дете. В България тя е много известна с ролята си на Инджи от сериала „Перла“. 

Феновете й в Турция я харесва заради красивия външен вид и благия характер. Името й също е натоварено с много символизъм - Сонгюл означава „последна роза“. 

КОЙ Е ПЪРВИЯТ СЪПРУГ НА СОНГЮЛ?

Сонгюл Йоден е била омъжена за актьора Джанберк Учуджу от 2002 до 2011 г. Като причина за развода им се посочва ревността на Джанберк.

Той подозирал, че жена му му изневерява с екранни си партньор Къванч Татлъту. И двамата отричат да имат връзка и след края на сериала всеки поема по свой път.

ВТОРИЯТ МЪЖ НА СОНГЮЛ

Актрисата е женена за предприемача от арменски произход Арман Бичакчи. Двамата сключиха брак на 27 юли 2020 г. Заради пандемията сватбата се е провела в по-тесен кръг от хора. Кума на съпрузите е актрисата Есра Дерманджиолу.

След 3-годишен брак, двамата очакват първото си дете.

Сонгюл продължава своята кариера, както на театралната сцена, така и пред камера. Тя изпълнява ключова роля в историческата поредица, посветена на Мустафа Кемал Ататюрк, чиято премиера се очаква през октомври.

ВИЖТЕ ОЩЕ ЛЮБОПИТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЕЯ 

Сонгюл Йоден (Инджи) e родена на 17 февруари 1979 г. в Диарбекир. След като баща й се премества в Анкара, тя отива с него и прекарва там детството си. Известна в Турция с ролите си както в сериали, така и на театралната сцена.

Изучавала е театрално изкуство в Анкара, завършила е Турската театрална академия.
Сонгюл изпълнява главната роля в сериала "Перла".


КАРИЕРА

Преди да се посвети на телевизионните сериали, Сонгюл е била известна в Турция с ролите си в театъра. През 2005 г. се превръща в истинска звезда с ТВ сериала "Перла", в който се снима в продължение на 2 години.

Оказва се, че сериалът "Перла" е гледан от над 85 милиона зрители в целия арабски свят. През 2008 г. Сонгюл Йоден се снима в друга ТВ драма - "Gonlum".