Малка чанта в голямата чанта - това е първото нещо, което Серина Уилямс носи винаги със себе си. Тя е лице на корицата на ноемврийския брой на Вог и по този повод споделя какво носи в дамската си чанта.

Съпругът й й подарява малка кожена червена чанта, която тя обожава. Върху нея са изписани инициалите на тенисистката. 

Освен нея в голямата си чанта Серена носи много бюти продукти, сред които най-вече маски - за торбички под очите, стягаща за брадичката и други. В кратък видеоклип за списанието тя споделя, че често си прави тези маски, докато пътува с колата си.

Четка за коса и шапка са другите неща, без които спортистката не излиза. Така винаги е сигурна, че държи косата си под контрол. 

Тя носи много неща, които са финкционални, така че наистина да може да е готова за 5 минути и да тръгне по задачи. Серина Уилямс е майка, спортист, активист, занимава се с различни благотворителни проекти и развива свои брандове. Наскоро тя добави 100 колиета от 14-каратово злато към колекцията си от бижута, наречена Unstoppable. 

В интервю за изданието тя споделя как се е чувствала, връщайки се на корта едва 6 месеца след като е родила и защо дъщеря й Олимпия е инструментът на собствената й еволюция към по-добро. Тенисистката каза „Да“ на предложението на приятеля си Алексис Оханесян – един от собствениците на Reddit.com, през декември 2016. Той поискал ръката й по време на ваканцията им в Рим. 

"Някой в моята позиция може да покаже на жените и на цветнокожите, че и ние имаме глас, защото Господ знае, че аз използвам своя", споделя тя за Вог. Серина Уилямс не е единствената добра на тенис корта, но е една от малкото, които открито говорят за расизма и сексизма, с които се е срещала в кариерата си.