Дженифър Анистън поддържа красотата и младостта на лицето си с процедури с ретинол, а комфорта си осигурява със скъпи коли. 

Една от последните бюти интервенции, които чаровната актриса си е направила, била в салон "Шани Дарден". Звездата от "Приятели" била заснета да напуска мястото, като прикривала лицето си с шапка с козирка. Известно е, че след процедури с ретинол кожата не бива да се излага на слънчевите лъчи.  

Салонът е известен не само с процедурите, но и с това, че предлага продукти за домашна грижа, които са на основата на ретинол и млечни киселини. Експертът по козметика Шани Дарден се счита за жената, която стои зад безупречните визии на много от холивудските знаменитости. Тя е започнала кариерата си като лицензиран козметик, след което се е специализирала в работа с акне и други екстремни състояния на кожата. 

Свикнали да я виждаме Джен в бляскави рокли.

Снимка: Getty Images

Но за бюти процедурата си е била в съвсем ежедневно облекло - черен панталон, червена тениска и равни чехли.  

Актрисата скоро завърши снимките по "Мистерия на убийствата 2" с Адам Сандлър в Париж. На лицето й няма нито една бръчка, което се вижда и от краткото видео, споделено в Инстаграма й. 

След като излязла от козметичния салон, любимата на мнозина Рейчъл от "Приятели" се качила на чисто новото си сребристо Porsche 911 Targa.

Автомобилът е на цена около 150 000 долара, според Daily Mail. 

Явно колата й е наистина нова, защото от снимките се вижда, че все още има лепенки на предното стъкло.

ДА ОТКРАДНЕМ НЯКОЛКО ТРИКА ЗА КРАСОТА ОТ ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН>>>

Всъщност Дженифър е известна със здравословния си начин на живот и особените грижи, които полага за лицето и тялото си. Самата тя има бранд за козметика под името LolaVie. 

Част от сутрешните й ритуали за красота включват медитация, сок от целина и плискане на лицето с ледена вода.

Снимка: Architectural Digest

Освен това тя тренира всеки ден, като редува спининг с йога, силови тренировки, бокс, бягаща пътека или кростренажор. 5 дни седмично прекарвала поне по 3 часа в спортната зала. 

Когато навърши 51 години, актрисата направи зашеметяваща фотосесия, за която всички й завидяха. Интервюто беше приятелски разговор със Сандра Бълок, в която двете обсъждат неща от живота, които касаят всяка жена - без преструвки и хипер лукс. Двете говориха за махмурлука от уиски, стереотипите в Холивуд и как Анистън успява да бъде позитивна, да се радва на живота и да заразява всички около себе си с положителна енергия.

Снимка: Instagram/interviewmag

Дженифър явно посещава този център и заради добрите домашни грижи. В интервю за Vogue преди време тя сподели злощастния си опит с лазерна процедура, от която лицето й изглеждало ужасно и кървяло в продължение на месец.

Това я накарало да вземе решение и да заложи на постоянната грижа, която се отплаща във времето, а не на инвазивните процедури, които имат резултат веднага, но на висока цена.

  • Джен използва 24-каратов масажор за лице. 
  • Редуцира зачервяванията и подпухналото лице с крио стикчета, които поставя във фризера за цяла нощ, след което на сутринта ги използва. 
  • В дома си Дженифър има инфрачервена сауна.
  • Използва спрейове за лице с витамин С, но го приема и като хранителна съставка.

Много хора си задават въпроса дали актрисата има пластични операции.

Героинята й в "Приятели" е известна с това, че си прави такава, за да подобри външния си вид. 

Снимка: Getty Images

В телевизионно интервю звездата от "Приятели" споделя, че е ползвала услугите на пластичен хирург два пъти. Първата си операция прави, за да промени преградата в носа си, като това се наложило по медицински причини. Втори път актрисата отново променя носа си по лично желание.