Дженифър Анистън впечатли над 2 милиона души с най-новата си снимка в Инстаграм, на която я виждаме с елегантен черен костюм и полуизлегната в офисен стол. 52-годишната актриса е вдигнала крака си, като текстът към кадъра е „А е само понеделник“.

Нейни последователи в мрежата написаха „Ето така изглежда независимата и силна жена“, както и „Убийствена си с този аутфит“. Актрисата Гуинет Полтроу също изрази възхищението си от дългите крака на колежката си в коментар под снимката.

Дженифър Анистън е изморена от снимките на сериала The Morning Show (Сутрешното шоу), продуциран от Apple TV. От нейно „Story” в Инстаграм разбираме, че тя е отишла на работа в понеделник заедно с кучето си.

Снимка: instagram.com/jenniferaniston/

Феновете й очакват с нетърпение и специалния епизод на „Приятели“, чието заснемане бе отлагано няколко пъти заради пандемията.

В личен план актрисата очаква да стане леля след няколко месеца. Дъщерята на нейния полубрат Джон Мелик е бременна с първото си дете.

Дженифър е единственото дете на Нанси и Джон Анистън, но има двама полубратя. Джон Мелик е син на Нанси от нейния първи брак.

През последните седмици се засилиха слуховете, че актрисата ще осиновява дете. Говорителят на Дженифър Анистън обаче ги отрече.