Бритни Спиърс отбеляза 42 години с домашно парти в Лос Анджелис.

Майка ѝ Лин Спиърс и брат Брайън присъстваха на тържеството.

Да бъдем заедно и да празнуваме нейния рожден ден беше наистина хубав момент за семейството“, коментира един от поканените пред Пийпъл.

Снимка: Getty Images

 

 

Появата на Лин на рождения ден на дъщеря ѝ идва, след като през май певицата сподели, че двете са подобрили отношенията си. С пост в Инстаграм по това време Бритни разкри, че майка ѝ наскоро е посетила къщата ѝ за първи път от години.

Моята сладка мама се появи на прага ми вчера след 3 години … мина толкова много време … със семейството винаги има неща, които трябва да се решат … но времето лекува всички рани“ написа тя, преди да се обърне директно към майка си.

След като успях да съобщя това, което пазя в себе си от изключително дълго време, се чувствам толкова благодарна, че успяхме да се опитаме да направим нещата правилни“ — продължи тя. "Обичам те толкова много. Благословена съм , че можем да пием кафе заедно след 14 години".

Снимка: Getty Images

Бритни наскоро също така разкри, че се е сдобрила с 46-годишния си брат Брайън.

В социалните мрежи тя публикува негова снимка, облечен в зелен работен костюм и каска.

Моят по-голям брат, който е като баща и най-добрият ми приятел. Все пак не знам какво да кажа за това облекло“, написа звездата.