Продуцентът Тимбаленд се извини на Бритни Спиърс задето бе казал, че Джъстин Тимбърлейк е трябвало да й сложи "намордник". 

Песента Cry Me a River, която изпълнява Джъстин Тимбърлейк, нашумя отново след разкритията на певицата, че е направила аборт на 19 години от певеца. Според феновете хитът е посветен на певицата, което предизвика вълна от гняв.

Тя полудява, нали?", възкликна Тимбаленд в отговор на тези разкрития. „Исках да му се обадя и да го предупредя: „Джей, трябва да сложиш намордник на това момиче."

Снимка: Getty Images

Това изказване на рапъра вбеси феновете на Бритни Спиърс, които го разкритикуваха, защото чуха в думите му подигравка с психическото й здраве и преживяното от нея. 

Тимбаленд смята, че мемоарите на Бритни Спиърс имат за цел да привлекат внимание и да спечелят пари.

След критиките обаче той се извини. „Извинявам се на всички фенове на Бритни, дори на самата нея“, написа той в социалните мрежи.

Тимбаланд също каза, че певицата може да казва каквото намери за добре. "Сгреших", добави той.

Бритни, която излизаше с Джъстин Тимбърлейк от 1999 до 2002 г., нарече решението си да направи аборт "мъчително" и добави, че ако решението зависеше от нея, тя никога не би се решила на аборт.

"Бременността беше изненада, но не беше трагедия за мен. Обичах Джъстин толкова много и винаги очаквах, че един ден ще имаме семейство. Просто щеше да се случи много по-рано, отколкото очаквах. Той обаче каза, че не сме готови за дете, че сме "твърде млади. Сигурен съм, че хората ще ме мразят за това, но аз се съгласих да нямам бебе."