Бившият съпруг на Бритни Спиърс Джейсън Александър коментира мемоарите на певицата „Жената в мен“, излезли на 24 октомври. Приятелят от детинство и първи съпруг на звездата опровергава думите, че се е омъжила за него „от скука“ и „пиянство“.

В книгата 41-годишната Бритни говори за всичките си бракове, включително за сватбата си с приятеля си от детството Джейсън Александър. Те се ожениха в Лас Вегас през 2002 г., когато певицата беше на 22 години, но бракът им беше кратък: той беше анулиран след 55 часа. Спиърс каза, че почти не си спомня тази нощ и решила спонтанно да се омъжи само защото е била пияна.

„Както би трябвало едно двайсетгодишно момиче след няколко питиета, аз се озовах в леглото с един от моите приятели – приятел от детството, когото познавах открай време“, пише Бритни.

„Тогава ни хрумна брилянтната идея да отидем до малък бял параклис в 3:30 сутринта. Когато стигнахме там, друга двойка вече се венчаваше, така че трябваше да изчакаме. Да, стояхме на опашка, за да се оженим", споделя тя.

„Хората ме питаха дали съм влюбена в него. Нека си признаем, той и аз не бяхме влюбени. Просто бях, честно казано, много пияна – и предполагам, в по-общ смисъл, този период на животът ми беше скучен", продължава Бритни. 

Джейсън Александър твърди пред TMZ, че думите на Бритни не са верни, защото те „са били много влюбени и не са пили онази вечер“. Точно така е описал брачната церемония и сватбеният им регистратор. Бившият съпруг на звездата сподели снимка от тази вечер в своя Инстаграм и написа саркастично: „Да, с Бритни просто се мразим, не помним нищо и не бяхме трезви“. Той допълни посланието си със смеещи се емотикони и хаштагове „неудачници“ и „лъжци“.

Снимка: Getty Images

В мемоарите си Бритни също каза, че е направила аборт от Джъстин Тимбърлейк, след което феновете на певицата заподозряха, че известният й хит Everytime е посветен на тази конкретна история, пише още БГНЕС.

Звездата каза още, че се е явила на прослушване за главната роля във филма „Дневник на паметта“, където е можела да играе вместо Рейчъл Макадамс, а в интернет се появи запис от прослушването на Бритни. Тогава кастинг директорът на проекта нарече представянето на певицата „феноменално“.