Бритни Спиърс разкри, че първият й сексуален партньор не е бил Джъстин Тимбърлейк, както твърдеше по-рано.

В мемоарите си „Жената в мен“ 41-годишната певица признава, че е загубила девствеността си много преди връзката си с певеца. Това се е случило, когато е била само на 14 години и първият й мъж е бил 17-годишният най-добър приятел на по-големия й брат Браян.

Веднага след като Спиърс стана известна, нейният сексуален живот (или по-скоро липсата му) започна активно да се обсъжда в медиите. Тя се сблъска с критики от страна на американски родители, които бяха бесни заради далеч нескромния й имидж.

Снимка: Getty Images

В същото време самата Бритни тогава твърдеше, че е девствена и не планира да влиза в интимни отношения преди брака. По-късно певицата каза, че Джъстин е единственият й мъж и двамата са имали връзка повече от две години, преди тя да се съгласи да си легне с него.

През последните няколко седмици, в навечерието на издаването на мемоарите, серия от зашеметяващи разкрития се появяват всеки ден. Една от тайните, които станаха публични е, че Джъстин е спал с 6-7 жени веднага след раздялата им.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Певицата разказа още, че е забременяла с детето на Тимбърлейк през 2000 г., но е направила аборт, тъй като певецът на N Sync не искал да става баща. Разбрали се да не ходят на лекар и в болница, за да запазят всичко в тайна. Спиърс, която по това време била на около 19 години, описва болката от аборта с лекарства като "мъчителна".

Снимка: Getty Images

„Продължавах да плача и да хълцам, докато не свърши. Двадесет години по-късно си спомням тази болка и страх“, спомня си носителката на „Грами“ в книгата си, която ще бъде издадена на 24 октомври, пише още БГНЕС.

Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс също говори в мемоарите си за връзката си с актьора Колин Фарел, когото срещна през 2003 г. Певицата сравнява техния „страстен“ роман с „уличен бой“, отбелязвайки, че те „се нападнаха“.

По-рано беше съобщено, че книгата на певицата предизвиква сериозна загриженост у бившите й гаджета Джъстин Тимбърлейк и Колин Фарел: те поискаха да им предоставят копие преди публикуване, за да могат да разберат какви подробности от връзката с тях Бритни възнамерява да огласи.