Брад Пит обмисля да има дете от връзката си с Инес де Рамон, пише британският таблоид "Мирър".

Холивудската звезда вече е баща на 6 деца от бившата си съпруга Анджелина Джоли, но е отчужден от тях след горчивата бракоразводна битка с актрисата. Сега източници твърдят, че макар 60-годишният Брад да е съкрушен от ситуацията, той не изключва идеята да се ожени отново или да има още деца.

Приятелката му Инес де Рамон е на 34 години, а съдебните неволи с Анджелина са "сближили" двойката. Според вътрешен източник на изданието тя е била "истински източник на утеха" за Брад.

Брад е съгласен да започне наново със семейния живот с дизайнерката на бижута и е предположил, че тя ще е "прекрасна майка". Той я е определил като "търпелива" и със "страхотно чувство за хумор", казва източник до звездата.

"Не е изключено в живота му да има още деца. Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да има деца. Той харесва идеята да изгради живот с Инес и нищо не е изключено", допълва източникът.

Снимка: Getty Images

"Брад не става по-млад, така че това е нещо, което те биха искали да се случи по-скоро, отколкото да изчакват. Той дори се е шегувал, че ще ходи до училищес детето си на 70 години и се надява, че все ощеда го възприемат като сърцеразбивач", каза източникът.

Новината идва в момент, когато напрежението между Брад и някои от децата му изглежда продължава да е голямо.

 

 

Брад и бившата му Анджелина са родители на шест деца: Мадокс, 22 г., Захара, 19 г., Шайло, 18 г., Пакс, 20 г., Нокс, 15 г., и Вивиен, 15 г. Само преди няколко седмици дъщеря му Шайло Джоли-Пит подаде молба за законно премахване на фамилията Пит от името ѝ, като го промени на Шайло Джоли.

По-голямата сестра на Шайло - Захара също избра да се откаже от фамилията на известния си баща. Във видеоклип, който стана популярен, Захара се представи като Захара Марли Джоли по време на посвещението си в женското дружество "Алфа Капа Алфа" в колежа "Спелман" миналата година.

Напоследък Вивиен е в центъра на вниманието и заради това, че се дистанцира от Пит, като в афиша за участието си във филма "Аутсайдери" използва само името Вивиън Джоли, пише още БГНЕС. Не е ясно дали другите братя и сестри са променили имената си законно.

Техният брат Пакс аъщо каза остри думи по адрес на Пит в Деня на бащата.