Вивиан - дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит, се е отказала от фамилното име на баща си. В афиша за новия мюзикъл "The Outsiders", който Вивиан помага на майка си да продуцира, 15-годишното момиче е отбелязано с като „Вивиан Джоли“ вместо „Вивиан Джоли-Пит“, пише „Пийпъл“.

Не е ясно засега дали Вивиан е променила законно името си в съда.

Снимка: profimedia.bg

Представители на 48-годишната Джоли и Пит не били открити за коментар от изданието.

Вивиан не е първото от шестте деца на Джоли и Пит, което сменя името си през последните години.

Да се откаже детето ти от името си - това се случва не за първи път на Брад Пит. Припомняме историята и с дъщеря му Захара.

Миналия ноември Захара - най-голямата дъщеря на бившата двойка, започна да се представя като „Захара Марли Джоли“.

Промените на имената на Вивиан и Захара идват няколко години след новините за напрежение в отношенията между Пит и децата му. През 2016 г. Джоли подаде молба за развод. Тя получи и физическо попечителство над децата им – Вивиан, Захара, Нокс, Мадокс, Пакс и Шайло.

Снимка: Getty Images

През август 2022 г. източник до Брад Пит каза пред „Пийпъл“, че 60-годишният актьор се надява да подобри отношенията с децата си. Въпреки това съдебната битка на бившата двойка за попечителството им продължаваше.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Откакто Анджелина подаде молба за развод, Брад се е фокусирал върху това да има възможно най-добрите отношения с децата си“, допълва източникът. „Беше му много трудно. Много пъти е имало дълги периоди, в които изобщо не е виждал децата."