"Щастлив Великден на всички, които празнуват! Колкото и труден и предизвикателен момент да преживявате, той няма да е завинаги!" - пожела chef Силвена Роу навръх Възкресение Христово.

Кулинарката от MasterChef не за първи път демонстрира своето позитивно отношение към живота. Оптмизмът и здравословното хранене често са теми, на които тя обръща внимание в своите постове в социалните мрежи.


"Всичко се преражда!
Прелестните пролетни цветове се пораждат от сухa летаргия. Гладните мечки се събуждат от зимен сън, изпълвайки треперещите си носове със свеж, топъл бриз. Красивите и изящни пеперуди се появяват от техните трансформационни хризалиси, които преди това са смятали за своите гробове на гъсеници. Чуруликащите пилета кълват пътя си от безшумните гробници на черупките на яйцата си и вече не са погребани вътре. По чудо животът се раздвижва, където малко преди това изглежда да не е бил." - пише още тя в Инстаграма си.

За Великден тя пожела здраве и всеки да надгражда себе се си. И за пореден път демонстрира изискан стил с черна прозррачна блуза и големи обеци с блестящи камъни.

Снимка: Instagram


Във Фейсбука си тя написа хората да отделят време, за да забелязват благословиите, които имат в живота и всеки ден.

"Отделете малко време, за да отпразнувате факта на едно просто нещо като „дробовете ми са пълни с чудесен въздух, аз съм жив“ и дишам рози въздух! Всеки един от нас има за какво да бъде благодарен, огледайте се и се почувствайте благодарни, колкото повече сте благодарни, толкова повече Божията благословия ви дава."