Силвена Роу е човек, който сбъдва мечтите си. От 36 години живее в чужбина. Познаваме я като жури в MasterChef България, но тя е и собственик на ресторанти, някои от които в Дубай. Ето какво сподели тя за изборите на живо от емирството.

"Аз съм толкова българка. Казват ми: "О, лесно ти е на теб, живееш в чужбина". Лесно ми е на мен, но само в България се чувствам като разцъфтяла роза. Това е истината", сподели Силвена Роу.

"Здрава нация значи здрава енергия и здрава икономика, здрава инфраструктура, здраво ново поколение. Ако сме болна нация, кел файда на политиката", каза още тя.

Въпреки че Дубай е луксозен, Силвена сподели, че никак не е лесно, че се чувства стъпкана на моменти.

"Искам да имам здравината на Кубрат (Кубрат Пулев - бел.ред), юмруците на Кубрат, физически. Като жена е много трудно, обаче животът е красив - една врата се затваря, две други се отварят", споделя Силвена Роу.

"Винаги си чужденец в чужбина, само в България си като цар в своето царство", допълва тя.

Специално за Ladyzone.bg Силвена заяви, че щастието не е пари: "Парите са важни сами по себе си, но признанието е много важно, целта, която преследваме и полезността за другите. Това за мен е невероятно. Сравняват ме с национално съкровище (смях), това е малко... ок, защото не съм чак толкова възрастна. Благодаря ви много!". 

Видеоразговора със Силвена можете да чуете в btvnovinite.bg: