55-годишният продуцент и рапър Доктор Дре (чието истинско име е Андре Йънг) притежава над 800 млн. долара. Най-голямата му дъщеря обаче - 38-годишната ЛаТаня Йънг, разкри в интервю, че е бездомна.

"Печеля по 15 долара на час. Опитвам се да оцелявам, макар да имам много кредити", споделя тя.

ЛаТаня работи като куриер към фирма за доставка и твърди, че не е виждала баща си от 18 години. Тя е била само на 5, когато той се развежда с майка ѝ (Лиза Джонсън). Единственият начин да общува с него е чрез адвокатите му. Признава, че той е ѝ е помагал финансово, но е прекратил през януари 2020 г.

"Предадоха ми, че не иска да си говори с мен, защото съм разказвала за него пред медиите. Просто се опитвам да разбера дали иска да се чуе с внуците си", казва ЛаТаня.

Тя има общо 4 деца на възраст между 16 и 3 години.

"Те нощуват при приятели. Аз съм сама в колата", казва за превозното средство, с което работи. По думите й джипът е под наем - 2300 долара за 3 седмици.

"Платих само първата вноска, така че рано или късно ще ми го вземат".

Дре наскоро постигна споразумение с бившата си съпруга Никол (бракът им продължи 24 години), според което той ѝ плаща 300 хиляди долара месечно.

"Всички ме питат: "Как така?" - казва ЛаТаня. - Парите, които Никол получава, трябваше да отиват при майка ми."

"Хората мислят, че съм дъщеря на милионер и животът ми е прекрасен", продължава тя. "Но аз живея на улицата. Търсих помощ от него, а не получавам отговор. Едновременно с това чувам, че купува къщи на любовниците си. Ненормална ситуация."