Слушайте само любимата си музика без дразнещите околни шумове с Huawei FreeBuds Studio - Hi-Fi слушалките с интелигентно динамично активно шумопотискане вече са на българския пазар. Те предлагат високочестотно аудио до 48kHz с висока резолюция, ANC шумопотискане в три режима, дълъг живот на батерията, двойна връзка, поддържаща едновременно сдвояване с две устройства и не на последно място – имат минималистичен и ергономичен дизайн, гарантиращ комфорт при продължителна употреба при всякакъв размер на главата и ушите. 

Естетичният дизайн на over-ear модела е вдъхновен от грамофона – изчистена система, базирана на кръгла плоча и метално рамо, която носи неподражаемо удоволствие от слушането на музика. Но в дизайна на модела е вложено много повече от това, а именно ергономичност - дизайнът и материалите работят в синхрон за реализиране на цялостна система за намаляване и практическо елиминиране на напрежението дори при продължително носене.

Дългият живот на батерията – до 24 часа при излючено ANC шумопотискане и 20 часа при активирано шумопотискане несъмнено помага да усетите това предимство. Батерията не само позволява практически целодневно използване, а и се зарежда изключително бързо – само за 10 минути ще получите нови 5 часа с включено и 8 часа с изключено шумопотискане. 

Разгръщането на богатството на музиката е свързано и с възможността за възпроизвеждане на широк честотен диапазон – нещо, по което различните слушалки могат много да се различават. Слушалките поддържат ултраширок диапазон от 4Hz до 48kHz, за да чувате всеки музикален детайл, а специален аудиокодек постига предаване с до 960kbps. 

Един от технологичните пробиви при модела е интелигентното динамично шумопотискане. Редица технологии са обединени в постигането на иновативната двуслойна звукоизолационна структура "TAT" и активно шумопотискане (ANC) с ефективност до 40 dB.

С вграден сензор за околна среда и сложна система от 6 микрофона, слушалките са в състояние коректно да преценят обкръжението на потребителя и да предложат 3 различни режима на шумопотискане, между които превключват автоматично и практически неусетно.

Слушалките позволяват едновременно сдвояване с две устройства, базирани на Android, iOS или Windows, без да се налага прекъсване и ново свързване, което е безспорно удобство. Но не само това – самата връзка е изключително стабилна, тъй като тук имаме първата в индустрията безжична over-ear слушалка с двойна антена, която предлага 360° покритие на Bluetooth сигнала.