Началото на новата седмица е добър момент да обърнем поглед леко назад, за да видим кои бяха най-добрите музикални видеоклипове от изминалите 5-6-7 дни... Правим го, разбира се, и откриваме отличен видеоматериал + песни от Дуа Липа, Джорджа Смит, Меган дъ Стелиън, Кайли Миноуг и Дони Макасклин, който да раздвижи почти изцяло женската компания. Отваряме си очите на четири и целите сме в слух!

Dua Lipa - Levitating Featuring DaBaby

Дуа Липа се завърна с албума Future Nostalgia, за да докаже, че остарява като хубавото вино - с всяка следваща година нещата стават все по-добре. Да я поздравим за реколтата тази година.

Jorja Smith - Come Over

Ако сте фенове на британската певица Джорджа Смит, няма да останате разочаровани и от новото видео на един от най-забележителните гласове в музикалната индустрия днес - анимацията удря като атомна бомба.

Megan Thee Stallion feat. Young Thug - Don’t Stop

Рапърката Меган дъ Стелиън развихря имагинариума си, за да създаде някаква неприлична хип-хоп версия на "Алиса в Страната на чудесата", в която очевидно е женската версия на Чешърския котарак, който вече си е гризнал от гъбата на гъсеницата с наргилето. Йънг Тъг пък го играе нещо средно между Лудия шапкар и Едуард Ножиците. 

Kylie Minogue - Magic

Кайли Миноуг неуморно ръси от магичната си визия и глас, а последното й видео е доказателство за думите. Австралийската поп дива отива на дискотека и дотук всичко звучи много интригуващо, но не очаквахме да танцува толкова дървено.

Donny McCaslin - Reckoning

Преди няколко години Дони Макасклин изнесе един от най-епичните джаз концерти в България по време на феста в Пловдив. Сега виртуозът със саксофона поема на пътешествие в пустинята и къде ли още не, като сигурно не минава само през Балканите, но този път не само музиката му е фантастична - гледайте какъв епичен трип представлява видеото.