Повторното събиране на Дженифър Лопес и Бен Афлек все още е под въпрос, но няма съмнение, че след раздялата си с Алекс Родригес певицата стана много по-близка с бившия си годеник. Но не само тя търси близост с бивша половинка – самият Алекс Родригес започна да прекарва повече време с бившата си съпруга Синтия Скъртис.

Снимка: Instagram

В неделя бившият бейзболист сподели видео, на което се вижда, че Синтия му помага по време на тренировка. 48-годишната жена залепя торбички с лед на крака на спортиста. Родрогес добави надпис към видеото, в който нарича бившата си съпруга „майка от световна класа“.

Снимка: Getty Images

Синтия и Алекс са се запознали именно във фитнес залата и сключиха брак през 2002 г. През 2004 г. и през 2008 г. са се родили двете им дъщери Наташа и Ела.

Снимка: Getty Images

През лятото на 2008 г. Синтия подаде молба за развод, а като причина посочи „емоционално изоставяне“ от страна на съпруга си към нея и дъщерите ѝ. Тя също така разкри, че Алекс Родригес е имал извънбрачни връзки. Според слуховете една от тези връзки е била с певицата Мадона, но самата тя отрече някога да е имала интимни отношения с бейзболиста.

През 2017 г. спортистът започна да излиза с певицата и актриса Дженифър Лопес. Връзката им изглежда се развиваше добре, защото през 2020 г. обявиха годежа си и единствено пандемията им попречи да се оженят. Тази година обаче Дженифър Лопес изненадващо обяви, че годежът им е разтрогнат, а след това беше забелязана да излиза с Бен Афлек.

Снимка: Getty Images

Дори Алекс Родригес да няма намерение да се връща при първата си съпруга, по всичко изглежда, че се опитва да поддържа с нея колкото се може по-приятелски отношения. Може би в бъдеще ще виждаме повее техни снимки заедно с дъщерите им.