След раздялата си с Дженифър Лопес, Алекс Родригес пое в нова посока на развитие. Бившият съпруг на латино дивата се опитва да се превърне в магнат в света на красотата, разработвайки грим за мъже.

Бейзболният състезател (45 г.) сподели снимки и повече информация в Инстаграма си за продуктите. На един от кадрите той си поставя от коректора, специално разработен за мъже. 

„Исках да създам продукт, който да реши проблем, с който се сблъсквах всеки ден. Разбрах, че прескачайки от среща на среща, имах нужда от нещо бързо и лесно в моята рутина, за да прикрия дефекти или охлузвания от бръсненето“, обяснява Родригес за идеята си. 

Гримът за мъже е съвместен проект с бранда Hims & Hers. 

Той и Лопес сa станали инвеститори в компанията през 2020 г. 

Междувременно Дженифър Лопес започна да търси ново училище за децата си, в близост до дома на Бен Афлек. Това е поредната улика за предполагаемото повторно събиране на двойката. 

Двамата започнаха да се виждат, след като певицата се раздели с Алекс Родригес и усилено се говори, че имат връзка. В миналото те дори бяха сгодени, но през 2004 г. Лопес разтрогна годежа. Година по-късно Бен се ожени за актрисата Дженифър Гарнър, от която има 3 деца.