Дейвид Бекъм е известен с това, че не спира да показва специална любов и привързаност към децата си - и това важи с пълна сила, когато става въпрос за дъщеря му Харпър.

Снимка: Getty Images

Футболната легенда не пропуска да покаже колко обожава дъщеря си - сякаш много повече от останалите им деца с Виктория. От прегръдки до изобилие от целувки по бузите - не е трудно да видите много подобни снимки на Харпър и нейния прочут баща.

Но това не идва без известни противоречия, тъй като преди време Дейвид Бекъм беше остро разкритикуван, че е целунал дъщеря си по устните.

Почитателите на бившия футболист побързаха да отбележат, че подобно поведение може би трябва да се избягва в бъдеще, за да се предотврати създаването на грешно впечатление у обществото и нормализиране на подобни действия.

Снимка: Getty Images

Но докато този „инцидент“ бързо заглъхна в медийното пространство и беше забравен, сега футболният ас отново е атакуван в социалните мрежи заради друга снимка с дъщеря му Харпър, която стана вайръл.

На тази снимка виждаме Бекъм сладко да гушка своето 12-годишното дете, но някои онлайн потребители счетоха, че тя вече е прекалено голяма, за да може Дейвид да ди позволи да се отнася с нея по подобен начин.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Начинът, по който Харпър е гушната от известния си баща, разпали нова война в социалните мрежи – има ли право Бекъм да прегръща в обятията си свояето най-малко дете по този начин.

Какво мислите? Споделете ни мнението си в коментарите!