Когато не е в светлината на прожекторите, Дейвид Бекъм си почива пълноценно като всички нас – с малки бягства от големия град и грижейки се за своите животни. За радост на своите фенове и за да повдигне градусите през леко захладнелите октомврийски дни, 49-годишният бивш футболист се съблече полугол и показа какво прави, когато не е в лондонския им дом с Виктория Бекъм.



„Живот на село“, написа към галерията от снимки, които сподели съпругът на известната дизайнерка. На тях се виждат любимите животни на Дейвид – кокошки, които му бяха подарени за Коледа именно от Виктория, кошери с пчели и кучета. По всичко личи, че той истински се наслаждава на живота сред природата.


Още не можем да си обясним дали във Великобритания е толкова топло, че да се разхождаш гол до кръста, или Бекъм просто е загрял след усърдната работа и грижа за животните. Каквато и да е причината, тя се превърна в повод още веднъж да се насладим на атлетичното тяло и емблематичните татуировки на 49-годишния бивш спортист.

Снимка: instagram/davidbeckham

 



Известното семейство притежава извънградски имот в югозападната част на Англия на стойност 6 милиона паунда. Котсуолдс е определян като един от най-живописните райони в Обединеното кралство, идеален за малки бягства от забързаното ежедневие в големия град.

Снимка: instagram/davidbeckham


А Бекъмови имаха истинска нужда от презареждане на батериите след месец, изпълнен с важни ангажименти и щастливи събития. Голямата фамилия присъства дружно на ревюто на Виктория по време на Седмицата на модата в Париж. На същото събитие синът им Ромео дебютира на модния подиум, а другият им син, 25-годишният Бруклин лансира новата си марка лют сос.

Междувременно 50-годишната дизайнерка пусна на пазара нов парфюм. 49-годишната бивша футболна звезда пък участва в благотворителна кампания за набиране на средства заедно с принц Уилям.

 

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK