Ромео Бекъм и приятелката му - моделът Миа Реган, наскоро са се разделили - това съобщава британският таблиод "Мирър", като се позовава на свой източник.

„Разделихме се след пет години любов, ние все още изпитваме много любов един към друг и все още имаме силно приятелство - и винаги ще бъде така", той написа в Инстаграм към тяхна обща снимка.

Снимка: Instagram/@romeobeckham

Последователите на Ромео отдавна заподозряха, че отношенията му с Миа не са съвсем гладки, след като футболистът не поздрави публично любимата си за Свети Валентин, което винаги правеше преди.

Той е прекарал празника с майка си Виктория, като двамата с нея посетили ресторант Dorian Bistro в Нотинг Хил.

Последователите на спортиста също така забелязаха, че той е започнал да последва красиви модели в социалната мрежа.

През миналата седмица Миа отлетя сама за Милано, където присъства на ревюто на новата колекция на Missoni. Нито тя, нито Ромео са публикували свои снимки в социалните мрежи, откакто за последен път бяха видени заедно през декември миналата година на Британските модни награди.

Ако се вярва на вътрешния източник на "Мирър", Миа се е изнесла от апартамента, който споделя с приятеля си, като това се е случило след голяма кавга, пише БГНЕС.

"Ромео и Миа се скараха и в момента не са заедно. Изглежда, че Мия се е изнесла от апартамента и е заживяла с родителите си. В миналото те са се разделяли и отново са се събирали, но този път изглежда е по-сериозно. Фактът, че Миа си е събрала багажа и си е тръгнала, показва, че това не е просто едно малко спречкване", казва източникът.