Средният син на Дейвид и Виктория Бекъм - 20-годишният Ромео, и приятелката му Миа Реган предизвикаха слухове за годеж. Любимата на футболиста се появи пред папараци с годежен пръстен, съобщава "Дейли Мейл".

Двойката е била забелязана заедно на парти в Уайт Сити Хаус в неделя вечер, след което се е разходила из Лондон с приятели. Преди този ден на безименния пръст на модела нямаше пръстен. Това може да подсказва, че Ромео, следвайки по-големия си брат, ще се ожени скоро.

Връзката на Ромео и Миа започна през май 2019 г., но едва година по-късно тя бе разкрита в социалните мрежи от влюбените. Официално двойката се появи заедно на червения килим на Британските модни награди в Лондон през 2021 г.

Три години след началото на връзката им те открито показват чувствата си в социалните мрежи, а феновете очакват нова сватба в семейство Бекъм. Все още обаче няма официално потвърждение на годежа, пише още БГНЕС.

По-големият брат на футболиста - Бруклин, вече е женен за дъщерята на милиардера Нелсън Пелц - Никола. Сватбата се състоя преди година в семейното имение на булката в Палм Бийч и не мина без скандали с организаторите.

Заради притесненията и големия обществен отзвук Никола планира да вдигне нова сватба. Конфликтът между Никола и Виктория Бекъм, която отказа да създаде сватбена рокля за снаха си, защото тя избра модел на "Valentino", е широко обсъждан в интернет.

Вижте повече за Виктория Бекъм в следващото видео: