Актьорът Орландо Блум обсъди новата си документална поредица "Орландо Блум: До ръба" по време на гостуването си в подкаста "What Now? with Trevor Noah". Водещият Тревър Ноа не пропусна да го попита и за живота му извън работата, като коментира, че Блум и партньорката му Кейти Пери изглежда живеят "нормален живот".

"Мисля, че едно от нещата, заради които се влюбих в Кейти, беше - тя мрази, когато го казвам, затова трябва да го формулирам внимателно, че музиката ѝ беше навсякъде. Когато се появих в живота й, тя просто звучеше по всяка радиостанция, но аз не бях наясно какво слушам. Но се влюбих в Катрин, това момиче от Санта Барбара - отвърна Блум."

Той продължи, като каза, че Пери е имала родители, които са били "пастори, живеещи с талони за храна. Не говорим за бляскавото Монтесито. Това е онази страна (на Санта Барбара), която никой не познава."

Блум заяви, че Пери също така "изисква от мен да се развивам и чувствам, че правя същото за нея".

Снимка: Getty Images

Припомняме, че двамата започнаха да се срещат през 2016 г. През 2020 г. те посрещнаха появата на бял свят на дъщеря си Дейзи Дав.

Блум добави, че не би променил връзката си за нищо на света, пише още БГНЕС.

"Не бих я променил за нищо. Защото ние имаме тези две великолепни кариери и животи, а нейният понякога е като вселена", каза той.