Измина 12-тото поредно издание на спектакъла „Нощ на звездите“. На 26-ти август Пловдив отново бе домакин на най-уникалното и престижно шоу в България – НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ.

Тази година шоуто надмина себе си! Изключително интересна и богата програма. Пред очите на публиката беше поставен нов световен рекорд! За първи път в историята, 7 мотора влязоха в Глобуса на смъртта, с диаметър малко над 4 метра. Зрелищното изпълнение бе с участието на огромния Фреди Нок (носител на повече от 30 световни рекорда на Гинес). На сцената видяхме спиращи дъха акробатични номера, елегантна въздушна акробатика и невероятно красиви изпълнения. Смяхме се с най-добрия клоун на всички времена – големият Дейвид Ларибле. За първи път заедно свириха симфоничен и камерен оркестър – Плевенската филхармония и камерният състав от град Ямбол- Дианополис, обединени под диригентството на Маестро Георги Милтиядов.

По традиция откриването на Нощ на звездите бе поверено на Националната Гвардейска част на България, които поздравиха всички с авторска музика и техники с пушки.

Водещите Драгомир Драганов и Силвия Лулчева предадоха на публиката цялата магия и емоциите от случващото се на сцената.

Събитието бе уважено от Президента на република България, г-н Румен Радев и неговата съпруга. От Министъра на спорта, г-н Димитър Илиев, кметът на град Пловдив, г-н Здравко Димитров, който е и патрон на събитието тази година и кметът на град Ямбол- г-н Валентин Ревански. Сред публиката бяха представители на шоубизнеса, партньори и приятели на шоуто.

И не на последно място ДЕЦАТА! Тези вълшебни и ярки таланти , които изпълниха душите ни с гордост! Тези, заради които има смисъл да продължаваме напред, обединени от идеята за по-добро утре!