Как бихте се почувствали, ако видите тази снимка на детето си заедно с партньора ви?

Или тази?

А тази?

Не се притеснявайте за децата на снимките, добре са. Тези забавни изображения са дело на белгиеца Кени Деус, който ги е направил, за да шокира приятелката си. И със сигурност е успял.

Малката Аликс е родена през 2019 г. и на Кени му хрумва идеята да създава снимки, в които уж поставя дъщерите си в опасни ситуации и да ги праща на приятелката си.

„Обичам да си правя шеги и да се шегувам с приятелката си по този начин, така че не беше трудно за мен“, сподели Кени за списание „TODAY Parents“. „В началото тя беше объркана, защото не разбираше какво точно се случва на снимките. Но бързо осъзна, че е шега.“

Правенето на подобни снимки бързо се превръща в забавление за младия мъж, който създава профил в Инстаграм и започва да качва забавни снимки с двете си деца. Страницата „Нашите приключения с татко“ вече има близо 300 000 последователи.

„Някои хора ми казват, че денят им се оправя, като гледат мои снимки“, сподели креативният баща. „Това е най-големият комплимент, който мога да получа.“

В отговор на страницата на приятеля си, майката на децата създава свой профил, който кръщава „В безопасност с мама“, но, както може да се очаква, не успява да привлече толкова много последователи – около 2400.