Дженифър Лопес събира слънчеви лъчи в Италия в отсъствието на Бен Афлек - и на фона на нарастващите слухове за семейсно напрежение със съпруга й. Певицата и актриса е заснета да се усмихва, докато събира тен на борда на лодка, демонстрирайки завидна фигура.

Лопес е била облечена с кремаво горнище, цветни къси панталони и златисти високи токчета, пише още "Пийпъл".

Актрисата и певица, чийто съпруг не е бил забелязан заедно с нея на ваканцията, също така е носила чанта и шапка на Christian Dior, златни аксесоари и слънчеви очила.

Припомняме, че Live Nation обяви на 31 май, че 54-годишната Лопес отмени планираното си концертно турне, "за да бъде с децата, семейството и близките си приятели".

На фона на семейното напрежение Лопес и Афлек тихомълком се опитват да продадат къщата си в Бевърли Хилс за 61 млн. долара, която купиха заедно през 2023 г.

Звездата от „Омъжи се за мен“ живее в къщата, докато нейният с 51-годишен съпруг е отседнал в жилище под наем, разположено на няколко километра от нея.

 

Според източници на „Пийпъл“ обаче двойката „се вижда на всеки няколко дни“.

Наскоро те присъстваха на парти за дипломирането на 12-годишния син на Афлек заедно с бившата съпруга на Афлек Дженифър Гарнър в Калифорния, където и двамата носеха брачните си халки.

Снимка: Getty Images

Лопес също така публикува прочувствено съобщение до съпруга си в Инстаграм в чест на Деня на бащата в неделя, наричайки го „нашия герой“.

Актрисата и певица е майка на 16-годишните близнаци Макс и Еме, които споделя от бившия си съпруг Марк Антъни. Освен Самюел, Афлек има две дъщери от 52-годишната Гарнър - Вайълет (18 г.) и Серафина (15 г.).