Дженифър Лопес изля сърцето си в Инстаграм, наричайки съпруга си Бен Афлек "герой". Признанието е по повод Деня на бащата и идва на фона на завихрящите се слухове за предстоящия развод на двойката.

Изпълнителката сподели архивна снимка на Бен от екшъна му от 2001 г. "Пърл Харбър". Някои приеха използването точно на този кадър като, фин намек, че тогава е започнала връзката му с бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

СНИМКАТА, КОЯТО КАЗВА МНОГО

"Честит Ден на бащата на нашия герой", написа Дженифър под снимката. И добави бяло сърце.

Интересното е, че именно на снимачната площадка на Пърл Харбър пътищата на Бен и Дженифър Гарнър се пресичат за първи път. Това прави избора на снимка от Дженифър Лопес още по-двусмислен.

Дженифър и Бен нямат общи деца, но заедно имат голямо, смесено семейство. Дженифър е майка на близнаците - Макс и Еме, които са от бившия й съпруг Марк Антъни, а Бен е баща на Вайълет, Серафина и Самюъл с бившата си съпруга Дженифър Гарнър.

ГРЪМ В РАЯ

Дженифър Лопес и Бен Афлек възобновиха романса си 20 години след първия годеж. Те се ожениха през юли 2022 г. Напоследък все повече медии тиражират новината, че връзката им е на финалната права, а на двамата предстои развод. Според различни източници в процес на продажба е брачният им дом, който закупиха през май 2023 г. Те твърдят, че Бен се е изнесъл от имението и живее на друго място. Актьорът е бил забелязан да излиза, без да носи брачната си халка. 

Снимка: Getty Images

Слуховете бяха подсилени и факта, че Джей Ло не придружи съпруга си на завършването на едно от децата им. От своя страна, Джей Ло излиза на вечеря също сама.