Тази събота (25 ноември) от 17:00 ч. по bTV в студиото на „Животът по действителен случай“ водещата Александра Сърчаджиева ще посрещне един истински идеалист. Въпреки символичното заплащане в кукления театър, той избира сцената пред добре плетена работа в известно заведение на Черноморието. Животът го подлага на редица изпитания, но увереността му в това какво иска да прави му носи баланс и удовлетворение. Днес се радва на прекрасно семейство – любима жена и две дълго чакани деца. Но преди да стигне дотук е пропадал в най-дълбоките житейски дупки. Как се излиза от там, ще чуем лично от звездата от сериала „Татковци“ – актьорът Стоян Дойчев.

В рубриката „Моето ново Аз“ зрителите ще се запознаят с една борбена жена от Сливен, която е надвила най-голямата си слабост. Още от малка Нина води борба с наднорменото тегло, като на абитуриентския ѝ бал кантарът e показвал 122 килограма. С много воля през годините, тя е премахнала излишния товар от тялото си, но пораженията по кожата все още ѝ напомнят за най-мрачните години в живота ѝ. Щетите отвън личат и до днес, но Нина е решена да ги заличи, доверявайки се на специалистите в клиниките, които са способни на чудеса.

Водещият на рубриката „Топ 10“ Филип Буков е подготвил повече от любопитна класация. Тази събота от 17:00 ч. ще разберем кои са най-големите работохолици сред звездите на България, които не отказват ангажимент и понякога буквално не спят и не ядат, за да изпълнят професионалните си задължения. Какво им коства всичко това, ще разберем в „Животът по действителен случай“ по bTV.