Да влезеш в ролята на татко в истинския живот и в "Татковци" - това е истинската история на актьора Стоян Дойчев от сериала на bTV.

"За който не знае - Стоян Дойчев безумно смело и смешно изигра тази тежка сцена два часа след раждането на децата му. Chapeau!", написа режисьорът Филип Морозов в Инстаграм.

Въпросната сцена е от първия епизод от втори сезон на "Татковци", в която Стоян Дойчев дава съвет на Филип Буков как да спечели сърцето на неговата колега Еми (в ролята е Стефани Ивайло).

Вижте повече във видеото от "Татковци" най-горе.

Снимка: bTV Media Group

Александър Костов е топ адвокатът с тяло на Аполон, който не знае какво да прави с една дама, но защо не му се получава с Еми? Ще научите в новите епизоди на "Татковци", които може да се гледат от понеделник до четвъртък от 21 ч. по bTV.

Две жени, три деца и дузина шамари – така ще запомним водопроводчика Радко в сериала "Татковци". Заслугата да се получи цветният образ е изцяло на актьора Стоян Дойчев, който в началото на снимачния период е абсолютно бос в отглеждането на бебета, а сега вече има цели две - близнаците Ян и Кая.

Снимка: bTV Media Group

„С Мирела от доста време искахме дете. Благодарни сме на клиника „Щерев“, че успяха да ни помогнат за инвитро. Това е дълъг и нелек път, но успяхме да го извървим. Мирела с много кураж и сила мина през всичко. Тя е мъничка, за да носи две деца и те се родиха около месец по-рано. Наложи се секцио, тъй като разликата между двамата стана голяма. Ян се роди 2,500 кг, а Кая 1,700. Затова тя остана повечко в болницата“, разказа актьорът по време на гостуването си в "Преди обед".