Разводът на Никол Кидман и Том Круз, които бяха женени от 1990 г. до 2001 г., беше една от най-обсъжданите теми по онова време и продължава да вълнува хората и днес. В интервю за „Harper's Bazaar“ популярната австралийска актриса за пръв път от много време говори за връзката си с Том и сподели как тя я е променила.

Снимка: Getty Images

„Може би станах малко по-плашлива“, разкри тя. „Но винаги се опитвах да бъда колкото се може по-отворена. Просто предпочитам да живея по този начин. Понякога се тревожа и съм била наранявана, но въпреки това предпочитам позитивен подход, отколкото да отблъсквам хората.“

Никол Кидман и Том Круз се запознават по време на снимките на филма „Дни на грохот“ и след това стават една от най-известните двойки в света на шоубизнеса. По време на десетилетието, което са заедно, актьорите осиновяват две деца, а Никол приема религията на съпруга си.

Снимка: Getty Images

Предполага се, че именно неразбирателствата им за Църквата на сциентологията, американската секта, в която членува Том Круз, е станала причина за раздялата им. След развода Никол Кидман прави всичко по силите си, за да задържи децата си далеч от църквата. За нейно разочарование, дъщеря им Изабела продължава да следва религията на баща си, а по непотвърдена информация и синът им Конър също е последовател на модерната религия.

След раздялата си с Том Круз, Никол Кидман има кратка връзка с музиканта Лени Кравиц, а през 2006 г. се жени за музиканта Кийт Ърбън, с когото са заедно и до днес.

Снимка: Getty Images

В интервюто си за „Harper's Bazaar“ актрисата сподели, че тя първа е усетила привличане към музиканта, докато на него му е трябвало повече време, за да я хареса. Днес обаче и двамата са лудо влюбени един в друг и имат две деца – Сънди Роуз на 13 и Фейт Маргарет на 10.