Никол Кидман е звездата в новия брой на американския ELLE - 56-годишната актриса блести на корицата на списанието, като засне провокативна фотосесия и даде откровено интервю пред изданието.

Холивудската звезда е заснета от известния фотограф Марио Соренти, пред чийто обектив Кидман позира и по бельо - на един от кадрите Кидман е облечена в червена рокля Balenciaga, на друг - в черно дантелено бельо Dolce&Gabbana с изкусителни чорапи и дълги ръкавици.

Коментирайки новите снимки на актрисата, потребителите в социалните мрежи не скриха възхищението си от страхотната ѝ физическа форма, като отбелязаха, че тя изглежда много млада за 56-годишната си възраст.

Припомняме, че подобна реакция предизвика и предишната дръзка фотосесия на Кидман за списание „Вог“, където тя позира полугола и със змия на врата си.

В интервюто Кидман признава, че червените килими и светските събития я отегчават и единственото, което иска, е да се прибере вкъщи възможно най-скоро.

"Понякога всичко изглежда нереално. Искам просто да сваля роклята и да си облека пижамата. Това е като противоположната история за Пепеляшка - щастлива съм да се прибера вкъщи и отново да бъда себе си", споделя звездата.

Актрисата, която има по няколко филмови проекта всяка година, казва, че работата остава на заден план за нея.

"Живея пълноценен живот с хората, които обичам. Аз съм майка на две дъщери, съпруга, най-добра приятелка, сестра, леля. Имам дълбоки близки отношения с хората около мен", казва тя.

"И това е смисълът на живота за мен - да се грижим за това, което оставяме след себе си, и за това кого оставяме след себе си", категорична е актрисата.

Въпреки това Никол Кидман успява да съчетае спокойния семеен живот, участието във филми и светските събития. През януари 2024 г. излезе сериалът "Expats", в който Кидман играе една от главните роли, като на дневен ред за нея са още няколко проекта.