"Боже, моля те, погрижи се за моя малък брат" - емоционалната реакция на Ник Картър по повод смъртта на брат му трогна милиони фенове в мрежата.

Арон Картър почина в събота на 34-годишна възраст. 

Ник публикува няколко снимки на братята от детските им години. 

Братът на Ник от известната бой банда "Бекстрийт Бойс" Аарън Картър имаше връзка с българката Мелани Мартин. През март 2021 двамата обявиха, че ще стават родители. Новината, че ще стават родители дойде малко след като Аарън си татуира името на българката над веждата. Надписът "Мелани" стои от едната страна на челото му, а от другата страна - "Love".

Ник и Арън имаха трудни отношения, но загубата винаги тежи.

"Въпреки че с брат ми имахме сложни отношения, любовта ми към него никога не е угасвала. Винаги съм се придържал към надеждата, че по някакъв начин, някой ден, той ще поиска да тръгне по правилния път и в крайна сметка ще намери помощта, от която толкова отчаяно се нуждаеше."

Още през 2019 г. Ник обяви, че той и сестра му Анджел са подали молба за ограничителна заповед срещу Аарон. Ник заяви, че Аарон имал "намерения да убие жена ми и нероденото ми дете".

Аарон реагира на новината за ограничителната заповед с коментар в Twitter:

"Не съм го виждал от четири години. И не възнамерявам да го правя. Изумен съм от обвиненията, които се отправят срещу мен и не желая да навредя на никого, особено на семейството си".

След смъртта на по-малкия му брат певецът от "Бекстрийт бойс" сподели повече за "пристрастяването и психичното заболяване", които определи като "истинският злодей тук".

"Брат ми ще ми липсва повече, отколкото някой някога ще разбере. Обичам те, Чиз, сега имаш шанс най-накрая да получиш спокойствието, което никога не би могъл да намериш тук, на земята."

Не пропускайте тези ценни съвети за здравето