Братът на Ник от известната бой банда "Бекстрийт Бойс" Аарън Картър и неговата приятелка българката Мелани Мартин обявиха, че ще стават родители. 

"Мама и татко. Вече виждам разликата. Щастлива съм как всичко се подрежда в последните месеци. Обичам те, скъпи!" - написа българката в Инстаграма си. 

Двамата са заедно от повече от година. Аарън обави връзката им в Туитър акаунта си, споделяйки видеа и снимки. Във видеото той шофира през пустинята, а Мелани седи до него.

В началото на връзката им рапърът и композитор споделя, че не знае дали тя го обича, но го е събудила от "дрямката му", което също е добре за него.  

Мелани Мартин е родена в България. Тя е инстаграм модел, а през 2019 г. е работела в луксозен бикини бар. Pump room е място, където всички от обслужващия персонал са по бельо или бански. През юни 2019-а в Инстаграм профила на бара споделиха снимка на Мелани, посочвайки нейното работно време. 

Аарън и Мелани са сгодени. 

"Всеки ден, в който съм твоя годеница, осъзнавам какъв късметлия съм да живея толкова невероятен живот" - пише тя в Инстаграма си в Деня на влюбените. 

Новината, че ще стават родители идва малко след като Аарън си татуира името на българката над веждата. Надписът "Мелани" стои от едната страна на челото му, а от другата страна - "Love".

Мелани пък си е татуирала неговото на китката си. 

В средата на миналата година Мелани направи спонтанен аборт. "Поради стрес, каза Аарън Картър тогава в лайвстрийм в YouTube. "Ще си дадем време и след това ще опитаме отново. И двамата го искаме." 

Самият Ник Картър от известната бой банда "Бекстрийт Бойс" пък е баща на двама синове. 

Групата планираше турне в Австралия и Нова Зеландия през май 2020 г., което бе отменено за март 2022 г. заради коронавируса.