Ник Карър от момчешката група Backstreet Boys е станал баща за втори път. Певецът сподели с феновете си в Инстаграм емоционални моменти след раждането, както и снимка на новородената си дъщеричка. Тя носи името Сирша (Saoirse)* и се е родила миналия четвъртък. Малко след раждането Ник показа ръчичката й и написа „Малкото момиче на татко.“

Последният пост на 39-годишния изпълнител е посветен на съпругата му, с която преди това е споделял, че преживели тежки моменти и спонтанен аборт между двете деца.

„На невероятно силната ми съпруга... През последните 2 години гледах как преживяваш едни от най-трудните неща, на които един съпруг може да стане свидетел... Искам да ти благодаря, за това, че ми даде живота, любовта и семейството, което винаги съм искал. Ти си истински боец, обичам те!“

Ник Картър и Лорън Кит, която е актриса и фитнес инструктор, се женят през 2014 година. Двамата имат и момче - Одън Рейн, който е на 3 години.

 *Името Saoirse (произнася се Сирша) е с древен келтски произход и означава "свобода". Вижте как трябва да се произнася и как да не се името на известна американско-ирландската актриса Сирша Ронан, която гостува на водещата Елън Дедженерис.