Кейти Прайс е един от най-известните английски модели, риалити звезда и певица, която е готова на всичко, за да изглежда добре и не се притеснява от десетките корекции, които е правила по себе си. Последните новини около 45-годишната британска знаменитост не зарадваха феновете й, след като стана ясно, че тя е изоставила кучето си, след като вече „не изглеждало достатъчно сладко за Инстаграм“.

Снимка: Instagram

Британските медии съобщават, че Прайс се отказала от четириногото, след като то било доведено в дома й преди по-малко от половин година.

Кейти, която е майка на 5 деца, решила да се отърве от пухкавия домашен любимец – немска овчарка на име Танк, което е седмото й куче, след като „загубила интерес“ към него, защото трябвало да го обучи, съобщава The Sun.

Приятели на риалити звездата твърдят, че това не е единственото куче, от което моделът се отказва.

Снимка: Instagram

Източници разкриват, че 45-годишната британка подарила друго свое куче – Дюк, на електротехника си.

Това се случва, след като миналата година Кейти беше обвинена, че е ударила новото си кученце Танк по време на живо включване в ТикТок, след което активисти призоваха да ѝ бъде забранено да отглежда животни.

През август тя разкри, че е осиновила нов домашен любимец след смъртта на кучето си Блейд през юни.

По време на противоречивото видео риалити звездата разговаряла с последователите си, докато Танк се въргалял върху дрехите й. В този момент Прайс изкрещяла:

"Махни се! Седиш върху моите пуловери, моите любими пуловери, които обичам. Махни се. Исусе... Както и да е, както казах...“

Когато четириногото излязло от кадър, се видяло как Кейти вдига ръка към животното, а потребителите твърдят, че са чули "силно пляскане".

Снимка: Instagram

Oрганизацията за защита на животните PETA вече упрекна Кейти, след като седмият ѝ домашен любимец почина под нейни грижи, и заяви, че тя има "кръв по ръцете си".

През последните шест години звездата се сблъска с множество трагедии, включително смъртта на пет кучета, кон и дори на хамелеона Марвин.

Кучето на Кейти преди Танк се казва Блейд. То е блъснато на улицата, на която живее моделът в Лондон. Седем месеца преди това друго нейно куче губи живота си на същата улица – Шарън, отново блъснато от кола.

През 2020 година още 2 нейни кучета умират – Роло се задушава в дома й, умира и немската й овчарка Спаркъл. Куини пък е убито през 2018 г.

Снимка: Instagram