Хилари Суонк намери идеалния начин да разкрие имената на своите близнаци, като го направи навръх Свети Валентин, пише "Пийпъл".

Снощи двукратната носителка на „Оскар“ сподели снимка на дъщеря си Ая и сина си Ом. На кадъра двете 9-месечни бебета са седнали на плажа с лице към морето, а имената им са изписани на пясъка. Ая е облечена в розова дрешка, а Ом носи синя.

„Предстои ми натоварена седмица с токшоута, в които ще промотирам новия си филм и забавно партньорство, но открих кой е най-добрият ден, за да споделя първо с всички вас имената на двете ми малки любови“, написа 49-годишната Суонк към снимката в социалната мрежа, която сподели навръх Свети Валентин.

„Благодаря, че ви има! Честит Свети Валентин!“, не крие актрисата вълнението си.

Суонк и нейният съпруг - Филип Шнайдер, посрещнаха появата на бял свят на Ая и Ом през април 2023 г. При обявяването на радостната новина звездата не сподели имената им.

Припомняме, че след като Хилари Суонк обяви, че е родила близнаци, актрисата каза, че бременността „не е била лесна“, но си е заслужавала.

Носителката на две награди „Оскар“ роди първите си две деца от съпруга си Филип Шнайдер по време на великденските празници. 48-годишната актриса сподели в Инстаграм своя снимка на балкон, облечена в халат за баня, държаща двете бебета и гледаща към воден басейн.

„Не беше лесно. Но момчето (и момичето!) си заслужават. Честит Великден! Публикувам от истинския рай!“, написа тя към поста.

Суонк, която се омъжи за предприемача Шнайдер през 2018 г. след по-малко от двегодишна връзка, обяви през октомври миналата година, че очаква близнаци.

Тя е носителка на две награди „Оскар“ за актриса в главна роля - за филма „Момчетата не плачат“ от 1999 г., разказващ за транссексуален тийнейджър, и за филма „Момиче за милиони“ от 2004 г., описващ пътя на аматьорка в бокса, която иска да стане професионалист.