Ако сте се чудили от кого Ким Бейсинджър е наследила красотата, която я превърна в един от секссимволите на Холивуд, вече знаем отговора – от красивата си майка Ан Кордел. Актрисата сподели в Инстаграм снимки на модела и разказа малко повече за нея.

„Да кажа, че тя беше невероятна жена е малко“, написа Ким. „Тя обичаше децата си и би направила всичко за тях, дори и да изглежда невъзможно. Понякога не можехме да си позволим някои неща, но майка ми правеше така, че да ги имаме – като спестяваше, молеше и никога не приемаше „не“ за отговор.“

Снимка: instagram.com/kim.basinger

Ан Кордел, която е родена през 1925 г., се омъжва за музиканта Доналд Бейсинджър през 1948 г. През 1953 г. се ражда Ким. Освен нея, родителите ѝ имат още 4 деца.

В публикацията си Ким продължава да описва майка си, която определя като „ексцентрична“.

Снимка: instagram.com/kim.basinger

„Би било много трудно да я опиша – тя беше мрачна и забавна, дива, красива, мистериозна и подобна на дете. Освен това беше невероятно ексцентрична – тя беше първата жена, която видях да носи оранжев лак и розово червило, много преди да стане модата на 60-те.

Снимка: instagram.com/kim.basinger

Ан Кордел почина през 2017 г., малко преди да навърши 92 години. В поста си Ким Бейсинджър сподели, че майка ѝ все още ѝ липсва. И едно от нещата, с които ще я запомни, е плодовият ѝ пай.