Звездите - те са известни, те са красиви, но и те остаряват. При някои процесът просто протича по-бавно и красиво. Кои са звездните дами, които остаряват, но не им личи - вижте във втората част на материала. Преди това нека се върнем на първите 5 жени, които са усъвършенствали изкуството да остаряваш красиво и бръчките всъщност им отиват:

Холи Бери

Възраст: 53

На 14 август Холи Бери навърши 53 и отпразнува рождения си ден със своя снимка в Инстаграм – на нея актрисата е с мокра тениска, която не оставя много работа за въображението ни. Признаваме, че не всяка жена на тази възраст може да си позволи да носи както мокра тениска, така и секси прозрачна рокля, и в двете да изглежда изумително.

Дженифър Лопес

Възраст: 50

50-ият рожден ден на латино дивата беше в края на миналия месец. Неизчерпаемата й енергия и младежко излъчване може би се дължат на пуерториканските й корени и гореща кръв. Джей Ло не спира да прави музика и турнета, да танцува, да се снима във филми и да вдъхновява. Последната снимка от Инстаграма й, където я следват 99 млн. души, е красноречива – по бански Дженифър не отстъпва по нищо на своите по-млади колежки.

Дженифър Анистън

Възраст: 50

„Приятелката“ Дженифър Анистън  също навърши 50 тази година. Обожаваме снимките, които папараците често правят по време на летните й ваканции. Малко дами на тази възраст могат да се похвалят с плосък корем и фигура, която не се е променила през последните 30 години.

Елизабет Хърли

Възраст: 53

Ако се разровите из профила на актрисата в Инстаграм, ще видите, че всяка втора нейна снимка е по бански. Това говори само едно – Елизабет Хърли се чувства прекрасно в кожата си. А когато човек се чувства уверен, това неминуемо се отразява и на външния вид.

Ким Бейсинджър

Възраст: 65

Знаете ли, че през 1992 г. Ким е отказала ролята на Шарън Стоун в "Първичен инстинкт"? Освен това актрисата и модел е вегетарианка и предполагаме, че на това дължи перфектния си външен вид, а е на 65!