Андрю Лойд Уебър заяви, че е "съсипан", след като обяви, че най-големият му син Никълъс е "критично болен" от рак на стомаха.

Носителят на "Оскар" композитор, който е автор на музиката за хитови спектакли като "Котките", "Фантомът от операта" и "Исус Христос суперзвезда", ще пропусне премиерата на "Bad Cinderella" в Ню Йорк в театър "Империал", тъй като синът му е в болница.

В изявление, предоставено на информационната агенция PA, Лойд Уебър казва: "Напълно съкрушен съм да съобщя, че най-големият ми син Ник е критично болен. Както моите приятели и семейство знаят, през последните 18 месеца той се бори с рак на стомаха и сега Ник е в болница."

"Поради това не можах да присъствам на последните предпремиери на "Bad Cinderella" и при сегашното положение няма да мога да приветствам прекрасните актьори, екипа и оркестъра на премиерата този четвъртък. Всички се молим Ник да се оправи", допълва той.

"Той се бори смело с болестта, използвайки неукротимия си хумор, но в момента моето място е с него и семейството ми", казва още именитият композитор.

43-годишният Никълъс е и композитор и е написал музиката за адаптацията на "Малкият принц", пише още БГНЕС.

Вижте повече за Андрю Лойд Уебър в следващото видео: